فر دونر کباب ذغالی

فر دونر کباب ذغالی

فر دونر کباب ذغالی طرح ترک جهت پخت کباب ترکی با طعم دودی
قابلیت ساخت به صورت رومیزی یا مبله
قابلیت ساخت با هود

 

این دستگاه با شعله های ذغالی بسیار جذب کننده مشتری می باشد بهتر است این دستگاه را در دید مشتری قرار دهید.
استیل بدنه این فر دارای ضخامت دو میلی متر می باشد که  باعث می شود بدنه دستگاه بسیار مقاوم در برابر گرمای بالای ذغال چوب باشد.
این فر کباب ترکی ذغالی دارای مشعل بسیار قوی در طبقه پایین می باشد که با روشن کردن این مشعل و ریختن ذغال در طبقه اول آتش تا طبقات بالا شعله ور می شود.
مشعل نصب شده بر روی دستگاه دونر ذغالی قابل کم و زیاد کردن شعله آتش می باشد.
دارای درب های بازشو مهارکننده گرما با توجه به نیاز سرآشپز این درب ها را میتوان در حالت باز یا نیمه باز در هنگام پخت نگه داشت.
دارای موتور گردان سیخ ها ، چرخش اتوماتیک سیخ ها باعث پخت یک نواخت تمامی نواحی کباب ترکی میشود.

 

پخت دونر کباب ذغالی با دستگاه

با دستگاه کباب ترکی ذغالی می توانید این کباب را به صورت حرفه ای تر درست کنید. برای این منظور گوشت مرغ یا گوشت قرمز را به صورت ورقه های بسیار نازک برش می زنیم و داخل سیخ دستگاه قرار می دهیم.
مرحله دوم

در ادامه با کارد مخصوص برش کباب ترکی لبه های اضافی گوشت را برش می زنیم و انرا به صورت یکدست مرتب می کنیم. پس از اینکه به مقدار مورد نیاز گوشت یا مرغ روی سیخ دستگاه قرار دادیم، چند تکه دمبه هم بالای گوشت یا مرغ قرار می دهیم.
مرحله سوم

در ادامه شعله دستگاه را روشن می کنیم  و ذغال ها را داخل دستگاه ریخته و صبر می کنیم تا شعله ور شوند سپس سیخ گوشت کباب را در دستگاه جایگذاری میکنیم تا سیخ در حال گردش به صورت یکدست کباب شود. پس از اینکه روی کباب برشته شدف انرا با کارد برش می زنیم و به همراه سبزیجات سرخ شده سرو می کنیم.

نان مخصوص کباب ترکی

پیشنهاد میکنیم کباب ترکی ذغالی را با نان پیتا که نان مخصوص ترکیه می باشد سرو کنید
آموزش پخت این نان خوشمزه را در لینک زیر میتوانید ببینید.

آموزش پخت نان پیتا

nanpita 150x150 - فر دونر کباب ذغالی

پست های مرتبط

No comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *