چرخ لبو باقالی

چرخ لبو باقالی

چرخ لبو باقالی سیار مناسب برای جلوی مغازه و سفره خانه ها
چیدمان و طراحی سفارشی
یک میز کاملا کاربردی جهت نمایش و گرم نگه داشتن غذا در هوای سرد
هر ظرف دارای شعله جداگانه

ابعاد 190*70*150 - بدنه استیل بگیر آلیاژ 430 - نما استیکر - چرخ های محکم و ضد سایش جنس پلی اورتان قابلیت تحمل یک تن وزن
رویه میز (یک عدد ظرف قطر 40 سانتی متر شلغم - ظرف بن ماری سایز1/3- ظرف لبو و باقالی
رویه دارای طبقه شیشه جهت بهداشتی بودن در هنگام سرو
دارای چتر و چراغ جهت روشنایی در شب

قابلیت ساخت با چتر قابل جدا شدن

قابلیت ساخت درب کشویی در پشت کانتر - کف کانتر ورق گالوانیزه

سیستم گرمایش و گاز مصرفی شهری یا مایع

ساخت به سفارش مشتری در ابعاد متفاوت

نمای cnc یا برچسب استیکر به سفارش و متناسب با فضا ونام مغازه

چرا کانتر لبو و باقالی تهیه کنیم؟

غذاها و خوراکی‌های سنتی همیشه مورد توجه بوده و هستند؛ غذاهایی که نه عوارض دارند و نه ضرر. بعضی از خوراکی‌ها در بعضی از فصول سال یا بنا به برخی مناسبت‌ها خواهان بیشتری پیدا می‌کنند. مثل فصل پاییز و زمستان که در این ایام غذاها، خوراکی‌ها و تنقلات خاصی مصرف می‌شود. هر سال در فصول پاییز و زمستان بازار فروش لبو باقالی و آش و ذرت و حبوبات پخته شده شروع می‌شود. این  غذاهای سنتی و مقوی، به نام این فصول سند خورده‌اند.

البته فرقی هم نمی‌کند که چه فصلی باشد، گرما یا سرما.ولی خواهان این مواد غذایی در فصول سرد بیشتر است همه‌ساله با شروع سرما آش، حلیم، باقالی و لبو روی پیشخوان مغازه‌ها جای می‌گیرند.
حضور همیشگی این اقلام خوراکی بر سر سفره مردم ایران ضرورت پخت و عرضه انبوه آن را برای شهروندان می‌طلبد که این کار از طرف کبابی‌ها فستفود ها سفره خانه های سنتی مراکز خرید و سایر عرضه‌کنندگان میسر می‌شود.

مواد خوراکی مثل لبو باقالی آش حلیم و ذرت مخصوص فصل سرماست و در سوز و سرما به اصطلاح می‌چسبد. البته همانطور که گفتم همه وقت پخته و فروخته می‌شود.
آش‌رشته محصول دائمی دکاندارهاست که هروقت بروید، به آن دسترسی دارید. و لبو باقالی و ذرت هم به همین صورت است و مشتری ثابت خودش را دارد.
کانتر آش لبو باقالی یک ویترین بسیار کاربردی جهت نمایش بیشتر در جلوی مغازه کارایی دارد.

جهت اطلاع از قیمت ها و نحوه ی سفارش با شماره 09128599078 تماس بگیرید یا پیام ارسال کنید.

پست های مرتبط

No comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *