دیسپلی مرغ کنتاکی
دیسپلی مرغ کنتاکی
دیسپلی مرغ کنتاکی یک وسیله مورد نیاز در آماده سازی و نگهداری خط مرغ کنتاکی
زمان تازه نگه داشتن مواد غذایی سرخ شده همانند لحظه بیرون آمدن مرغ سوخاری از سرخ کن کنتاکی حدودا یک ساعت می باشد.
بدنه ساخته شده از استیل بگیر آلیاژ 430 یا استیل ضد زنگ
عایق بندی شده از پشم سنگ
سیستم حرارتی با برق
برق مصرفی ولتاژ : ۲۳۰ ولت و ۵۰ هرتز
دو عدد المنت 1500 واتی
ابعاد 70*60*120
قابلیت تنظیم درجه دما
قابلیت استفاده بصورت گرم و مرطوب جهت تازه نگه داشتن مرغ سوخاری
طول 120 سانتی متر
دو طبقه و دارای 6 عدد سینی
طبقه پایین جهت نگهداری مرع اسپایسی و طبقه بالا جهت مرغ سوخاری ساده
دارای شیشه های نشکن مقاوم در مقابل گرما
No comments