نان مخصوص کباب ترکی پیتا

نان مخصوص کباب ترکی پیتا

نان مخصوص کباب ترکی باعث دلچسب تر شدن کباب ترکی یا دونر کباب می شود.
از این نان می توانید برای ساندویچ فلافل ، ساندویچ کباب ترکی و انواع غذاهای ساندویچی استفاده کنید.
پخت این نان در فستفود شما باعث منحصربفرد شدن فست فود شما می شود پس امتحان کنید.

nanpita 150x150 - نان مخصوص کباب ترکی پیتا

مواد لازم نان پیتا
آرد سفید حدود ۴ لیوان
شیر ½ لیوان
ماست ½ لیوان
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
آب ولرم ½ لیوان
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری

دستور پخت نان پیتا

1/در ابتدا آب ولرم را با شکر و خمیر مایه داخل یک ظرف مناسب باهم مخلوط می کنیم و درب ظرف را می گذاریم، بعد به مدت ده دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم تا روی مواد حباب بزند و خمیر مایع پف کرده و عمل بیاید.

2/در این مرحله ماست را به همراه شیر، روغن مایع و نمک داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، در ادامه خمیر مایه عمل امده را اضافه می کنیم و در حدی که مواد یکدست شوند مخلوط می کنیم.

3/حالا آرد را دو مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود، توجه داشته باشید که خمیر باید کمی چسبندگی داشته باشد و بیش از حد آرد اضافه نکنید که خمیر سفت و خشک شود.

 

4/برای اینکه خمیر به دستمان نچسبد ذستمان را کمی چرب می کنیم، سپس خمیر را به صورت گرد جمع می کنیم و داخل ظرفی که از قبل با روغن چرب کرده ایم قرار می دهیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در جای گرم قرار می دهیم تا خمیر استراحت کند.

5/پس از گذشت یک ساعت حجم خمیر ما تقریبا دو برابر می شود، حالا خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم و کمی ورز می دهیم تا هواگیری شود. حالا خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و چونه می گیریم.

6/حالا باید به چونه ها ۱۰ دقیقه استراحت دهیم، برای اینکه خمیر خشک نشود روی چونه ها را با یک پارچه تمیز می پوشانیم. پس از ۱۰ دقیقه چونه ها را به صورت گرد با وردنه روی کاغذ روغنی باز می کنیم و مجددا با پارچه رویشان را می پوشانیم تا ۱۰ دقیقه دیگر استراحت کنند.

 

7/در حین اماده شدن خمیر فر صندوقی را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. پس از گذشت ۱۰ دقیقه لبه های کاغذ روغنی را می گیریم و به خمیرها را به سینی فر منتقل می کنیم. حالا سینی را در فر که کاملا گرم شده است قرار می دهیم.
مرحله هشتم

حدود ۱۰ تا  ۱۵ دقبقه زمان لازم است که نان ها به طور کامل بپزند. پس از اینکه پخت نان ها به پایان رسید آنها را از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شوند.

No comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *