فر کامبی

فر کامبی

فر کامبی نوع چف به فر پخت ترکیبی معروف هستند. از این فر ها برای پخت غذا و نان استفاده می شود.

یک فر بسیار کاربردی در تجهیزات آشپزخانه صنعتی

 

نحوه پخت در این نوع فر ها میتوان در سه حالت متفاوت تنظیم نمود.
1-تنظیم پخت کانوکشن دار( گردش هوای داغ) خشک و بدون بخار
2- تنظیم پخت با بخار
3- تنظیم پخت با گردش هوای داغ و بخار با هم

قابلیت کباب کردن و بریان شدن گوشت
بخار پز کردن گوشت و سبزیجات
دم کردن برنج
پخت نان و کیک
آرام پز کردن مواد غذایی
مواد غذایی به دلیل گرمای یکنواخت در داخل فر به سرعت پخته می شوند .
پخت سریع غذا باعث می شود که درون غذا آبدار باشد و غذای لذیذتری آماده سرو شود.

مشخصات فنی فر کامبی

دارای ظرفیت های 7 ، 10 و 20 عدد سینی سایز یک یکم
فاصله بین طبقات 8 سانتیمتر
ورق داخل و بیرون دستگاه استیل 304 به ضخامت یک میلیمتر می باشد
دارای پنل دیجیتالی با قابلیت کنترل زمان، دما ، رطوبت و دارای برنامه پخت
دارای تنظیم دما تا 280 درجه سانتیگراد
دارای عایق حرارتی پشم سنگ و پتو سرامیکی حرارات غیر مستقیم
دارای سیستم جرقه زن اتومات با امنیت کنترل گاز بالا
دارای دو عدد فن جهت گردش هوا
دارای درزگیر حرارتی سیلیکونی برای
جلوگیری از اتلاف حرارات
دارای شیر ورود آب

ابعاد فر 7 سینی : طول 103 سانتی متر ، عرض 96 سانتی متر ، ارتفاع 72 سانتی متر

ابعاد فر 10 سینی : طول 103 سانتی متر ، عرض 96 سانتی متر ، ارتفاع 103 سانتی متر

ابعاد فر 20 سینی : طول 103 سانتی متر ، عرض 96 سانتی متر ، ارتفاع 180 سانتی متر

پایه های فر به دو صورت استیل و آهنی ساخته می شود
ابعاد پایه :طول 100 سانتی متر ، عرض 95 سانتی متر ، ارتفاع 65 سانتی متر
دارای ظرفیت 8 عدد سینی با ابعاد 60*40 سانتی متر

پست های مرتبط

فر کانوکشن
فر قنادی

No comments

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *