دستگاه وافل ساز

دستگاه وافل ساز

دستگاه وافل ساز برای پخت نان مخصوص دسر در بستنی فروشی ها و کافی شاپ ها مورد کاربرد می باشد.

این دستگاه در قالب های متنوعی با توجه به سلیقه و نیاز مشتری می باشند.
دستگاه وافل ساز در مدل های گرد ، مربع ، ماهی و هات داگی
پخت 24 عدد وافل در ساعت
قطر وافل 18.5 سانتی متر

بدنه استیل قالب های چدنی قابل شستشو

وافل ساز گرد :

ابعاد وافل ساز تک خانه : طول 28 سانتی متر ، عرض 33 سانتی متر ، ارتفاع 35 سانتی متر

ابعاد وافل ساز دو خانه : طول 50 سانتی متر ، عرض 33 سانتی متر ، ارتفاع 35 سانتی متر

مواد لازم برای تهیه وافل :

۲ فنجان آرد چندمنظوره
۱ قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین
یک‌دوم قاشق چای‌خوری بکینگ پودر
یک‌دوم قاشق چای‌خوری نمک
۹ قاشق غذاخوری کره دما ذوب و خنک شده
سه‌چهارم فنجان شکر قهوه‌ای
۲ عدد تخم‌مرغ
۳ عدد موز بزرگ له‌شده
یک‌دوم فنجان شیر
یک‌چهارم فنجان گردوی خردشده
۳ قاشق غذاخوری قره قاط خشک یا گیلاس
یک‌چهارم فنجان تکه شکلات

طرز تهیه وافل

قالب را گرم کنید و آرد، جوش‌شیرینی و نمک را در یک ظرف بزرگ مخلوط کرده و کنار بگذارید.
شکر، تخم‌مرغ‌ها، موز و شیر را در یک ظرف دیگر خوب مخلوط‌کنید.
این دو مخلوط را به‌خوبی باهم ترکیب کنید و هم بزنید.
قالب دستگاه وافل ساز را چرب نموده (حتما با انجام اینکار نیاز نیست) و مواد را داخل قالب‌ها بریزید. اما مراقب باشید که سر ریز نشوند.
می‌توانید با کره یا شربت افرا آن‌ها را تزئین کنید.

 

پست های مرتبط

No comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *