شوتینگ سیب زمینی

شوتینگ سیب زمینی

شوتینگ سیب زمینی و شوتینگ همبرگر جهت گرم و تازه نگه داشتن سیب زمینی و همبرگر

که در پیشخوان فست فود ها در معرض دید مشتری قرار داده می شود

بدنه استیل ضد زنگ آلیاژ 304

در دو ظرفیت یک طبقه و دو طبقه

در ظرفیت یک طبقه برای نگهداری سیب زمینی سرخ شده یا همبرگر

ابعاد یک طبقه 65*55*65 سانتی متر

در ظرفیت دو طیقه برای نگهداری سیب زمینی سرخ شده و همبرگر

ابعاد دو طبقه 110*55*65 سانتی متر

سیستم گرمایشی بصورت المنت یا چراغ

در مدلو طرح ساده و طرح ایتالیایی دارای ظاهری زیبا و شکیل تر

سیب زمینی سرخ شده

سیب زمینی سرخ شده از قدیم تا به امروز یک میان وعده پر طرفدار بوده است.

سیب زمینی در تنوع در برش ، در مدل های چیپس ، خلال و تنوع در پخت در روش های تنوری و سرخ شده و آب پز طرفداران خاص خودش را دارد.

ابتکار جدید در مدل های پخت در آشپزی همیشه مورد توجه طرفداران فستفود بوده

روش پخت سیب زمینی سرخ شده بلژیکی با سرو سس های مخصوص مورد پسند مردم شده

در روش پخت سیب زمینی سرخ شده ابتدا سیب زمینی در خلال های سایز یک سانتی متر خرد کنید بشورید و خشک کنید تا آب اضافه گرفته شود
سپس داخل روغن حدود 4 دقیقه سرخ کنید از داخل روغن بیرون بیاورید و بگذارید خنک شوند و مجددا داخل روغن با دمای 190 درجه سانتی گراد حدود 2 الی 3 دقیقه سرخ کنید.حال میتوانید با سس های مخصوص سرو کنید.

انواع سس سرد  : سس کچاپ – باربیکیو. مایونز – چیلی – سیر – سبزیجات – کچاپ تند – خردل – انار.
انواع سس گرم : دیپ – پارمسان قارچ – دیپ چدار – سس سالسا

 

No comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *