تنور گلی سیار

تنور گلی سیار

تنور گلی سیار مناسب برای پخت نان در رستوران ها ، جگرکی ها و سفره خانه های سنتی جهت پخت نان محلی
پخت نان تازه و داغ همراه با غذا باعث دلچسب تر شدن غذا برای مشتریان رستوران ها می شود.
بسیاری از رستوران ها تبلیغات خود را بر سر در رستوران با کلمه نان داغ کباب داغ به نمایش می گذارند.
از مزایای این نوع تنورها میتوان به سیار بودن آنها اشاره کرد.
قابلیت حمل و جابجایی آسان تنور به دلیل داشتن چرخ در زیر دستگاه را دارا می باشد.
بدنه ساخته شده از استیل براق

داخل تنور دارای کوزه سفالی بزرگ می باشد که شعله هایی که در زیر محفظه ی سفالی وجود دارد باعث گرم شدن داخل تنور می شود.
عملیات پخت با گاز می باشد که نوع مصرف گاز این تنور به دلخواه مشتری بصورت گاز شهری یا گاز مایع (کپسولی) قابل تغییر می باشد.
قطر دهانه تنور 40 سانتی متر می باشد که مناسب برای پخت نان های کوچک است.
مثال ظرفیت 4 عدد نان قطر 30 سانتی متر.
ابعاد دستگاه: طول و عرض 80 سانتی متر ، ارتفاع با چرخ ها 110 سانتی متر
از جمله لوازم مورد نیاز جهت پخت نان : دستگاه خمیر پهن کن ، دستگاه خمیرگیر(میکسر خمیر گیر) ،میز کار استیل

No comments

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *