دستور پخت ذرت مکزیکی

zorat 300x280 - دستور پخت ذرت مکزیکی

دستور پخت ذرت مکزیکی

دستور پخت ذرت مکزیکی

مواد لازم:
ذرت (ترجیحا کنسروی)
قارچ
کره
پنیر‌پیتزا
سس‌سیر یا پودر سیر
سس هزار جزیره یا سس فرانسه
آویشن، نمک، فلفل‌سیاه و “چاشنی ذرت”

دستور پخت :
برای ذرت‌مکزیکی به نظر من برای عطر بهترش میتونین از کره استفاده کنین،‌ بنا به هر دلیلی از کره استفاده نمیکنین میشه که از روغن استفاده کرد…
مانعی نداره ذرت رو با کره مخلوط میکنیم و قارچ و نمک، فلفل‌سیاه و “چاشنی ذرت” رو اضافه میکنیم و در قابلمه رو میذاریم و اجازه میدیم قارچ بپزه…
وقتی که مطمئن شدیم کاملا پخت، سس‌هامون رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط شه…

حالا وقت اضافه کردنه آویشنه… آویشن رو اضافه میکنیم و در انتها پنیرپیتزا رو اضافه میکنیم و شعله‌گاز رو خاموش میکنیم و در قابلمه رو میذاریم
و اجازه میدیم طعم‌ها خوب باهم مخلوط بشن
بعد چند دقیقه در قابلمه رو برمیداریم و یکم پینرو مخلوط میکنیم و دوباره درشو میذاریم تا پنیر خوب آب شه…
و در آخرهم خوب هم میزنیم تا کش‌دار شه..
به نظر من بهتره که تو لیوان سرو شه تا گرمای خودشو از دست نده و هر لایه داغ بمونه
نوش‌جان ?❤
?
نکته: میتونین بعد از اضافه کردن قارچ به موادتون ژامبون هم اضافه کنین، خیلی خوشمزه‌تر میشه..‌ اما چون از سبدغذایی ما حذف شده‌ست، نداشتیم و نریختم…
?
نکته دوم: اگه چیپس خلالی هم بعد از اضافه کردن پنیر بهش اضافه کنین خیلی خوشمزه میشه، که باز هم چون چیپس تو سبدغذایی ما نیست از دستوری که میبینین حذف شده
?

 

دستگاه ذرت مکزیکی

No comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *