آموزش پخت اسنک

photo 2018 09 19 18 00 26 300x227 - آموزش پخت اسنک

آموزش پخت اسنک

photo 2018 09 19 18 00 44 300x250 - آموزش پخت اسنک

آموزش پخت اسنک

photo 2018 09 19 18 00 35 300x224 - آموزش پخت اسنک

آموزش پخت اسنک

آموزش پخت اسنک

مواد لازم برای پخت اسنک مرغ و کالباس برای چهار نفر:

نان تست: به مقدار لازم
پودر آویشن
یک عدد فیله مرغ
کالباس چهار ورق
فلفل دلمه به مقدار لازم
قارچ: به مقدار لازم
ورق پنیر پیتزا: 100 گرم
ساس مایونز،سس خردل ، سس کچاپ

دستور پخت اسنک مرغ و کالباس:

ابتدا فیله مرغ را آب پز کرده و ریش ریش یا قطعه های نگینی کنید. لبه های نان تست را با چاقو گوش برداشته و روی آنها سس گوجه فرنگی بزنید بعد یک مقدار پنیر رنده شده یا ورق پنیر پیتزا بگذارید و مرغ و فلفل دلمه و یک عدد ورق کالباس و قارچ بگذارید و در آخر پودر آویشن بزنید نان ها رو بهم بچسبانید و داخل دستگاه اسنک ساز به مدت چند دقیقه بگذارید تا پخته شود.

در آخر با سس های خردل و مایونز و کچاپ روی اسنک را تزیین کنید.تزیین اسنک کاملا سلیقه ای هستش و میتوان از خلال سیب زمینی یا دانه های کنجد استفاده کرد و در کنار بشقاب از سبزیجات تازه مثل انواع کاهو ، کلم سفید یا کلم بروکی پخته شده استفاده نمود.

No comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *