فر کباب ترکی

فر کباب ترکی

فر کباب ترکی در مدل های متنوع با توجه به فضای مغازه و محیط فست فود

در مدل های رومیزی و ایستاده و کابین دار

1- فر دونر کباب رومیزی

( شعله ثابت یا متحرک یا سینی ثابت و متحرک )

تعداد ردیف شعله ها : 2 ، 3، 4 ،5 شعله (شعله میر ترکیه ) یا شعله سرتاسری

جنس سینی استیل یا چدن - دارای مخزن تخلیه روغن - نوع پخت با گاز ( گاز شهری یا گاز مایع ) یا با برق می باشد.

سیخ ها متحرک ( موتور دار ) یا ثابت می باشند.

تعداد سیخ یک الی دو عدد

ظرفیت تحمل وزن 25 الی 50 کیلو گوشت

2- فر دونر کباب کابین دار

( شعله ها ثابت یا متحرک یا سینی ثابت و متحرک ) تعداد ردیف شعله ها : 2 ، 3، 4 ،5 شعله (شعله میر ترکیه ) یا شعله سرتاسری

جنس سینی استیل یا چدن - دارای مخزن تخلیه روغن - نوع پخت با گاز ( گاز شهری یا گاز مایع ) یا با برق می باشد.

سیخ های متحرک ( موتور دار)  -تعداد سیخ یک الی دو عدد

دارای وان مخلفات بصورت لگن بن ماری( لگن استیل قابل جدا شدن از دستگاه و شستشو کردن ) یا بصورت مخزن رویه کار

** در زیر وان مخلفات شعله دارد**

ظرفیت تحمل وزن 25 الی 50 کیلو گوشت در هر سیخ

دارای هود و شیشه مقاوم در برابر گرما

3 - فر دونر کباب ایستاده

دارای وان مخلفات سرتاسری در قسمت جلو یا بین شعله ها - ضخامت استیل 5 میلی متر - موتور گیربکس دار - دارای اهرم چرخش جهت شعله ها - دارای شعله فشار قوی ( شعله المپیک )

دارای اهرم بازوی چرخشی سیخ ( در مدل های تک شعله و دو سیخ گردان) ظرفیت 50 الی 120 کیلوگرم گوشت در هر سیخ

شیر کیدز ژاپن ( شیر تاج خروسی)

چرخ های پلی اورتان و مستحکم جهت تحمل وزن بالای دستگاه

ساخت با شعله ها سرتاسری ( یک تکه ) یا شعله میر ترکیه

 

 

 

2 نظر. جدید

سلام
قیمت‌ها؟

پاسخ

سلام بازدیدکننده گرامی
لیست قیمت به ایمیل شما ارسال میشود.

پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *