دیسپلی مرغ کنتاکی

دیسپلی مرغ کنتاکی

دیسپلی مرغ کنتاکی یک وسیله مورد نیاز در آماده سازی و نگهداری خط مرغ کنتاکی

زمان تازه نگه داشتن مواد غذایی سرخ شده همانند لحظه بیرون آمدن مرغ سوخاری از سرخ کن کنتاکی حدودا یک ساعت می باشد.

بدنه ساخته شده از استیل بگیر آلیاژ 430 یا استیل ضد زنگ

عایق بندی شده از پشم سنگ

سیستم حرارتی با برق

برق مصرفی ولتاژ : ۲۳۰ ولت و ۵۰ هرتز

دو عدد المنت 1500 واتی

ابعاد 70*60*120

قابلیت تنظیم درجه دما

قابلیت استفاده بصورت گرم و مرطوب جهت تازه نگه داشتن مرغ سوخاری

طول 120 سانتی متر

دو طبقه و دارای 6 عدد سینی

طبقه پایین جهت نگهداری مرع اسپایسی و طبقه بالا جهت مرغ سوخاری ساده

دارای شیشه های نشکن مقاوم در مقابل گرما

 

 

 

 

پست های مرتبط

No comments

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *